Grattis bilist – Bättre bilbesiktning med konkurrens

Visst har Bilprovningen blivit mycket bättre de senaste åren. Det har blivit lättare att få tid, stationerna har öppet längre och bokningssystemet på internet har skapat en smidigare service för oss bilister. Dessutom tycker jag att bemötandet har blivit mer serviceinriktat. AB Svensk Bilprovning har verkligen blivit ett serviceföretag. Bilprovningen drivs professionellt idag och det säger jag inte för att KAK råkar vara en liten delägare i bolaget på marginalen. Nej en del av denna förändring beror säkerligen på den politiska debatten om konkurrens även på denna monopolmarknad. Bilprovningen har börjat anpassa sig både p g a debatten och inför en ny marknadssituation. Precis som med slopandet av apoteksmonopolet blev vi kunder vinnare på reformen redan före öppningen.

Läs mer på KAKs blogg.